MAHR gumibélésű iszapszivattyú

A MAHR gumibetétes zagyszivattyú, korrózióálló iszapszivattyú általában azt jelenti, hogy a hígtrágyaszivattyú bélése gumiból készült. A hígtrágyaszivattyú bélésanyagából fel lehet osztani gumi bélésre és fém bélésre (magas króm). A gumiszivattyú az, hogy a hígtrágyaszivattyú belső bélése természetes gumiból készül.
A hígtrágyaszivattyú bélése általában két típusra oszlik, kopásálló fémre és kopásálló gumira. A gumibélés korrózióállósága általában jobb, mint a fémbélés (magas krómtartalom), de a korrózióállóság nem túl jó. A magas krómötvözetű fémbélés általában jó kopásállósággal rendelkezik. Ezért a hígtrágyaszivattyú kiválasztásakor a bélésanyagát az ügyfél ipari és bányászati ​​körülményeinek, valamint a szállítandó hígtrágya összetételének megfelelően kell megválasztani.
A Kínában gyártott testreszabott MAHR gumibélésű iszapszivattyú olcsón vagy olcsóbban vásárolható meg. A Depump Technology híres gyártók és beszállítók Kínában. Ezen kívül van saját márkánk, és ömlesztett csomagolást is szállítunk. Ha most megrendelek, van raktáron? természetesen! Ha szükséges, nem csak árlistákat, hanem árajánlatokat is közölünk. Ha nagykereskedelmet akarok, milyen árat ad nekem? Ha nagykereskedelmi mennyisége nagy, megadhatjuk a gyári árat. Örömmel érkezik gyárunkba, hogy megvásárolja a legfrissebb, legújabb, legfejlettebb, kedvezményes és kiváló minőségű termékeket MAHR gumibélésű iszapszivattyú. Nyugodtan vásárolhat tőlünk kedvezményes terméket. Bízunk benne, hogy együttműködünk Önnel, ha többet szeretne megtudni, most konzultálhat velünk, időben válaszolunk Önnek!