MSPR gumibetétes iszapszivattyú

Az MSPR gumibetétes zagyszivattyú egy függőleges centrifugális iszapszivattyú. A szivattyú bemenete függőlegesen lefelé, a kimenet pedig függőlegesen felfelé a szivattyú másik oldalán található. A szivattyú főleg az alsó szűrőelemből, a szivattyú testéből, a járókerékből, a tengelyből, a védőlemezből, a konzolból és más alkatrészekből áll. A szivattyú felső részét csapágyak támasztják alá.
A szivattyút tengelytömítés nélkül helyezik a folyadék alá, és az áramlási részek kopásálló anyagokból készülnek.
Ennek a szivattyúnak az átviteli típusa BD és DC, nevezetesen a szíjhajtás és a közvetlen hajtás.
A folyadékba merülés mélységét a felhasználók tényleges igényei szerint lehet meghatározni a szabványos mérettartományban.
A szivattyú szívócsonkjának irányából nézve az óramutató járásával ellentétes irányban forog.
Az SP típusú merülő hígtrágyaszivattyú alkalmazási köre: elsősorban maró, durva részecskék és nagy koncentrációjú hígtrágyák továbbítására alkalmas.
Az MSPR gumibetétes hígtrágyaszivattyút széles körben használják a kohászatban, a bányászatban, a szénben, az elektromos energiában, az építőanyagokban, a környezetvédelemben és más ágazatokban.
A Kínában gyártott testreszabott MSPR gumibetétes iszapszivattyú olcsón vagy olcsóbban vásárolható meg. A Depump Technology híres gyártók és beszállítók Kínában. Ezen kívül van saját márkánk, és ömlesztett csomagolást is szállítunk. Ha most megrendelek, van raktáron? természetesen! Ha szükséges, nem csak árlistákat, hanem árajánlatokat is közölünk. Ha nagykereskedelmet akarok, milyen árat ad nekem? Ha nagykereskedelmi mennyisége nagy, megadhatjuk a gyári árat. Örömmel érkezik gyárunkba, hogy megvásárolja a legfrissebb, legújabb, legfejlettebb, kedvezményes és kiváló minőségű termékeket MSPR gumibetétes iszapszivattyú. Nyugodtan vásárolhat tőlünk kedvezményes terméket. Bízunk benne, hogy együttműködünk Önnel, ha többet szeretne megtudni, most konzultálhat velünk, időben válaszolunk Önnek!